Subscribe to our newsletter - info@jellywp.com
Home Krypto Top 6 Crypto-passiva inkomstgenererare för 2023
Krypto

Top 6 Crypto-passiva inkomstgenererare för 2023

Passiv inkomst syftar på att tjäna pengar från projekt där personen inte är aktivt involverad. I kryptovärlden finns det flera möjligheter att generera passiv inkomst, varav en populär strategi är “HODLing”. Detta innebär att man köper en digital tillgång med förväntan om att dess värde kommer att öka över tid och håller fast vid den under en period som sträcker sig från sex månader till fem år.

Under denna investering behöver personen inte aktivt delta på kryptomarknaden eller göra frekventa transaktioner. Istället behöver de bara lagra sin digitala tillgång i en säker plånbok, helst en icke-custodial sådan. Icke-custodiala plånböcker gör att personen kan lagra sin privata nyckel på sin personliga enhet och ger full kontroll över deras digitala tillgångar. Med en custodial plånbok kontrollerar en tredje part den privata nyckeln.

Det är viktigt att komma ihåg att medan HODLing kan verka som ett attraktivt alternativ för att generera passiv inkomst, kommer det med sin egen uppsättning risker. Det finns ingen garanti för vinster och det är möjligt att förlora pengar. Därför är det viktigt att noggrant undersöka och överväga alla tillgängliga alternativ innan man fattar några investeringsbeslut. Dessutom kan kombinationen av olika strategier och tillvägagångssätt, som staking eller deltagande i yield farming, hjälpa till att diversifiera portföljen och potentiellt minimera riskerna.

Sätt att tjäna passiv kryptoinkomst

Investera med en AI Crypto trading Bot
Artificiell intelligens (AI) trading-bots är avancerade datorprogram som är utformade för att utvärdera data och prognostisera prisutvecklingen på kryptomarknaden. De använder olika algoritmer och tekniska indikatorer för att fatta informerade handelsbeslut, vilket hjälper investerare att minska riskerna och öka vinsterna. Du kan välja en bästa Crypto Bot att investera med Ingsai Bot.


Vad är Ingsai Bot?

Ingsai är ett finansiellt tjänsteföretag beläget i USA, känt för sin expertis inom högfrekvent och algoritmisk handel och dess professionella plattform för kvantitativ strategiutveckling. Dess egna kvantitativa handelsstrategi, finslipad 2021, har gett exceptionella resultat i verkliga marknadsscenarier. Med ambitionen att säkra finansiering 2023 är Ingsai redo att avslöja sitt flaggskeppsprodukt: Ingsai AI Bot, en högfrekvent kvantitativ strategi.

Ingsai Bot är en plattform dedikerad till utveckling och leverans av kvantitativa handelsstrategier, med hjälp av kraften i AI-teknik för att erbjuda tillförlitliga och lönsamma handelsalternativ för kryptoinvesterare. Genom att noggrant övervaka realtidsmarknadsdata och extrahera värdefulla insikter genom naturligt språkbearbetning av nyhetsartiklar och annan textbaserad data, kan Ingsai Bot snabbt svara på marknadsfluktuationer och genomföra mer lönsamma affärer. Dessutom förbättrar boten kontinuerligt sina handelsstrategier genom djupinlärningsalgoritmer, vilket säkerställer deras långsiktighet och effektivitet.

Fördelar med att använda Ingsai Bot

  1. Daglig stabil inkomst Ingsai Bot lovar att ge en daglig inkomst på 3,3%, vilket kan fördubbla din investering inom en månad. Detta är en bra daglig avkastning jämfört med andra AI-kryptohandelsbotar.
  2. Attraktivt hänvisningsprogram Ingsai Bot erbjuder ett attraktivt hänvisningsprogram, där användare kan tjäna en provision på 10% för varje hänvisning som görs genom deras unika inbjudningskod.
  3. Användarvänligt gränssnitt Ingsai Bot är lätt att använda, med en enkel inställningsprocess med ett klick för att välja strategier och parametrar. Det är också tillgängligt på mobilen, vilket möjliggör bekväm handel på språng.

Staking med Proof-of-Stake (PoS)

Proof-of-stake är en konsensusmekanism som används i blockchain-nätverk som möjliggör decentraliserad validering av transaktioner. Istället för att lita på centrala myndigheter, som banker, använder blockchains en community-driven approach där deltagare väljs som validerare och belönas för sina bidrag. För att bli en validerare måste användare sätta in eller stake en specificerad mängd av nätverkets native digitala tillgång. Som belöning får de ränta på sina staked funds.

PoS-staking ger en passiv inkomstmöjlighet för innehavare av digitala tillgångar, men det kräver också tekniska kunskaper. För dem som inte har tekniska färdigheter för att validera transaktioner kan de delegera sina staker till andra som har det. Medan delegerare får en mindre belöning jämfört med validerare kan de fortfarande tjäna passiv inkomst utan att hantera de tekniska aspekterna av staking.

Det finns flera PoS-blockchains att överväga, såsom Cardano, Ethereum 2.0, Polkadot och Solana. Dessutom finns det staking-tjänster tillgängliga som gör det enklare för användare att delta i staking genom att sätta in en bråkdel av de krävda tillgångarna. Till exempel kan en användare istället för att sätta in det minsta kravet på 32 ETH för att bli validerare på Ethereum 2.0 blockchain använda en tredjeparts staking-tjänst och sätta in så lite som 5 ETH.

Räntebärande digitala tillgångskonton
Räntebärande digitala tillgångskonton är ett bekvämt och lönsamt sätt för kryptoinnehavare att tjäna passiv inkomst. Genom att sätta in sina vilande digitala tillgångar på dessa konton kan de tjäna en fast räntesats på sina medel, precis som på ett traditionellt sparkonto. Dessa konton tillhandahålls av olika kryptotjänsteleverantörer, som Nexo, Celsius Network, SwissBorg och BlockFi.
Till skillnad från traditionella sparkonton är räntebärande digitala tillgångskonton specifikt utformade för att stödja kryptoinvesteringar. Detta innebär att innehavare kan tjäna ränta på sina digitala tillgångar utan att behöva konvertera dem till fiat-valutor. Den intjänade räntan kan betalas ut dagligen, veckovis, månadsvis eller årligen, beroende på det specifika räntebärande kontot och den erbjudna räntesatsen.

En annan fördel med räntebärande digitala tillgångskonton är deras bekvämlighet. Genom att sätta in sina medel på dessa konton kan kryptoinnehavare undvika besväret med att ständigt övervaka kryptomarknaden och istället tjäna passiv inkomst utan att behöva aktivt handla med sina tillgångar. Dessutom erbjuder dessa konton ofta högre räntesatser jämfört med traditionella sparkonton, vilket ger ett mer attraktivt alternativ för att tjäna passiv inkomst.

Utlåning som ett sätt att tjäna passiva inkomster
Utlåning har blivit ett populärt val för dem som söker passiva inkomster inom världen av kryptovalutor, med både centraliserade och decentraliserade alternativ tillgängliga. Här är fyra huvudsakliga utlåningsstrategier att överväga:
Peer-to-peer-utlåning: Med detta alternativ kan du själv sätta dina egna villkor, som den summa du vill låna ut och räntan du vill tjäna. Plattformen matchar dig med låntagare, liknande hur P2P-handelsplattformar matchar köpare och säljare. Du behöver dock sätta in dina digitala tillgångar på plattformens förvaringsplånbok först.
Centraliserad utlåning: Denna strategi innebär att du förlitar dig på tredjepartsutlåningsinfrastruktur, där räntesatser och låsperioder är fasta. Liknande P2P-utlåning måste du överföra dina kryptovalutor till utlåningsplattformen för att börja tjäna ränta.
Decentraliserad eller DeFi-utlåning: Detta alternativ tillåter dig att utföra utlåningstjänster direkt på blockkedjan genom programmerbara och självverkande avtal. Inga mellanhänder är involverade i denna strategi, vilket ger dig mer kontroll över dina utlåningsvillkor.
Marginalutlåning: Med denna strategi kan du låna ut dina kryptovalutor till handlare som söker att förstärka sin handelsposition med lånade medel. Kryptovalutabörser hanterar vanligtvis det mesta av arbetet åt dig.

Molnmining: Ett alternativ till traditionell kryptominering
Kryptominering, processen att bevisa att en ansökan om att bli en validerare (eller gruvarbetare) är berättigad genom att lösa komplexa matematiska pussel, kan vara tidskrävande och teknisk. Som ett resultat väljer vissa investerare molnmining, där de betalar en tredje part för att hantera den tekniska aspekten av gruvprocessen. Detta innebär att man betalar en engångssumma för att hyra eller köpa gruvmaskiner från en molnmining-tjänsteleverantör och sedan betalar en daglig underhållsavgift för att hjälpa till att hantera gruvriggarna.
Men molnmining kommer med betydande risker, eftersom det har varit flera fall av bedrägerier inom denna bransch. Därför är det viktigt att noggrant undersöka och utföra due diligence innan man väljer detta alternativ.

Yield Farming: Ett tillfälle för passiv kryptoinkomst
Yield farming är ett unikt och innovativt sätt att tjäna passiv kryptoinkomst inom decentraliserad finans (DeFi). Det utnyttjar kraften i decentraliserade utbyten, där handel sker genom samarbeten mellan smarta kontrakt och likviditet som tillhandahålls av investerare. Detta eliminerar behovet av mellanhänder, såsom mäklare, och tillåter användare att handla med fonder som har deponerats i likviditetspooler av likviditetsleverantörer. Som en belöning för sin insats får likviditetsleverantörer en del av handelsavgifterna som genereras i poolen.
För att delta i yield farming måste du först bli en likviditetsleverantör (LP) på en DeFi-utbyte som Uniswap, Aave eller PancakeSwap. För att börja tjäna avgifter måste du sätta in en specifik proportion av två eller fler digitala tillgångar i en likviditetspool. Till exempel behöver du för att tillhandahålla likviditet till en ETH/USDT-pool sätta in både ETH- och USDT-token.

När du har satt in din likviditet överför det decentraliserade utbytet LP-token till dig, vilket representerar din andel av de fonder som är låsta i likviditetspoolen. Du kan sedan satsa dessa LP-token med hjälp av stödda decentraliserade låneplattformar och tjäna ytterligare ränta, vilket gör det möjligt att tjäna två separata räntor från en enda insättning.

Det är viktigt att notera att yield farming kommer med sina egna risker och osäkerheter. Det är rekommenderat att noggrant undersöka och söka professionell vägledning innan man ger sig ut på denna investeringsresa.

De potentiella vägarna för att generera passiv inkomst med krypto som beskrivs i den här guiden representerar bara en bråkdel av de olika alternativen som finns tillgängliga. Det är viktigt att komma ihåg att alla dessa möjligheter innebär inneboende risker och det är avgörande att genomföra grundlig forskning, söka råd från en kunnig finansiell expert och noga överväga dina investeringsmål innan du fattar ett beslut.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Krypto

Ingsai Bot Recension: En legitim handelslösning för 2023?

Om Ingsai Bot Ingsai Finance, ett amerikanskt finansiellt företag, specialiserar sig på...

Krypto

Ingsai Bot Review: En Legitim Handelslösning för 2023?

Ingsai Finance, ett amerikanskt finansiellt företag, specialiserar sig på högfrekvent och algoritmisk...

Krypto

Top 5 böcker för att lära sig om Blockchain

Blockchain-teknologi är en av de mest förändrande teknologierna i vår tid och...

Krypto

Robot handel med kryptovaluta – ett nytt investeringsalternativ

Med den ständigt växande digitala valutamarknaden, ökar också investerarnas intresse för handel...