Subscribe to our newsletter - info@jellywp.com
Home Krypto Top 5 AI krypto handelsrobotar (april 2023)
Krypto

Top 5 AI krypto handelsrobotar (april 2023)

Användningen av artificiell intelligens (AI) inom kryptohandel har gett två stora fördelar: automation och dataanalys. Handelsbotar används nu vanligtvis av kryptoinvesterare för att effektivisera köp och försäljning av positioner baserat på tekniska indikatorer, likt traditionell AI-aktiehandel.

En av de primära utmaningarna inom kryptohandel är att marknaden är tillgänglig 24/7, vilket kräver konstant övervakning för att undvika att missa potentiella affärer. Detta har lett till en ökad popularitet av AI-kryptohandelsbotar.

Dessa botar erbjuder överlägsen prestanda och eliminerar behovet av omfattande forskning kring olika strategier och parametrar. De är också ett utmärkt alternativ för nybörjare som vill komma in på kryptomarknaden, vilket möjliggör användning av lönsamma strategier utan professionell expertis.

Den ökande populariteten av AI-kryptohandel har resulterat i en ökning av handelsbotar på marknaden. Här är en titt på några av de bästa AI-kryptohandelsbotarna som finns tillgängliga.

Ingsai Bot
Ingsai är ett finansiellt tjänsteföretag baserat i USA som är specialiserat på högfrekvent och algoritmisk handel samt erbjuder en plattform för professionell kvantitativ strategiutveckling. Dess innovativa kvantitativa handelsstrategi, utvecklad 2021, har uppnått imponerande resultat i verkliga marknadsapplikationer. Under 2023 planerar Ingsai att säkra finansiering och lansera sin flaggskeppsprodukt, Ingsai AI Bot, en högfrekvent kvantitativ strategi.
Ingsai Bot är en plattform som fokuserar på utveckling och tjänster för kvantitativa handelsstrategier och använder kraften i AI-teknologi för att leverera effektiva och pålitliga handelsstrategier för kryptoinvesterare. Genom att analysera realtidsmarknadsdata och få värdefulla insikter från nyhetsartiklar och andra textbaserade källor via naturligt språkbehandling, kan Ingsai Bot snabbt anpassa sig till förändrade marknadsförhållanden och göra mer lönsamma affärer. Dessutom optimerar Ingsai Bot kontinuerligt sina handelsstrategier genom djupinlärningsalgoritmer, vilket säkerställer deras långsiktiga effektivitet.

Fördelar med att använda Ingsai Bot

 1. Daglig stabil inkomst Ingsai Bot lovar att ge en daglig inkomst på 3,3%, vilket kan fördubbla din investering inom en månad. Detta är en bra daglig avkastning jämfört med andra AI-kryptohandelsbotar.
 2. Attraktivt hänvisningsprogram Ingsai Bot erbjuder ett attraktivt hänvisningsprogram, där användare kan tjäna en provision på 10% för varje hänvisning som görs genom deras unika inbjudningskod.
 3. Användarvänligt gränssnitt Ingsai Bot är lätt att använda, med en enkel inställningsprocess med ett klick för att välja strategier och parametrar. Det är också tillgängligt på mobilen, vilket möjliggör bekväm handel på språng.

Pionex

Pionex är en innovativ handelsplattform som ger användare flera bot-alternativ. Några av de mest populära botarna inkluderar:

Grid Trading Bot – Detta låter dig handla krypto inom ett angivet intervall genom att använda automatiserade handelsbotar som enkelt köper lågt och säljer högt 24/7. Allt du behöver göra är att ställa in din handelsintervall.

DCA (Dollar Cost Averaging) Bot – Även känd som Martingale Bot, är den byggd på kärnkonceptet i den traditionella martingale-strategin, vilket innebär gradvis ökande investeringar under nedgångar för att minska genomsnittligt innehavskostnad.

Rebalancing Bot – Idealisk för de som har optimistiska synpunkter på flera mynt och syftar till att hålla dem för långsiktig värdeökning, tillåter rebalanseringsboten dig att enkelt hantera dina innehav.

En av de mest bekväma funktionerna i Pionex är att du inte behöver ansluta till externa utbyten genom API:er. All handel sker inom plattformen, och det finns många andra bot-alternativ att välja mellan.

Mizar – Den Automatiserade Krypto Handelslösningen
Mizar är en toppmodern kryptohandelsplattform som förenklar processen för att hantera, optimera och automatisera handel. Säg adjö till timmar av att titta på grafer och välkommen till en mer effektiv och lönsam handelsupplevelse.
Med Mizar har du möjlighet att delta i kopieringshandel. Investera helt enkelt i strategier eller signaler som tillhandahålls av erfarna handlare och se dina handelar spegla deras framgång. Alternativt, skapa dina egna automatiserade handelsbotar och njut av 24/7 kryptohandel. Och om andra användare kopierar dina handelar genom kopieringshandelsfunktionen, kan du tjäna en passiv inkomst.

Mizar erbjuder också avancerade funktioner som Take Profit, Stop Loss och Trailing för att minimera risker och maximera vinster. Dessutom tillåter Dollar Cost Averaging (DCA) -boten att du kontrollerar din nivå av risk. Detta automatiserade program investerar i kryptovaluta vid förinställda intervall och syftar till att förbättra ingångspriset över tiden och minska risken för att öppna en position vid en enda tidpunkt.

De främsta fördelarna med att använda Mizar inkluderar:

 • Inga månatliga prenumerationsavgifter eller förskottskostnader
 • Enkla, ett-klicks-bots och kopieringshandel med vinstutdelning
 • DCA-bots och en smart handelsterminal
 • Ett pappershandelskonto för att testa strategier riskfritt

Cryptohopper

Cryptohopper är en högpresterande AI-krypto handelsbot som gör handel enklare och mer effektiv. Den mångsidiga plattformen tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster, inklusive kopieringstjänst, social handel, investeringsportföljshantering och mer.

Cryptohopper handlar med de stora kryptovalutorna som Bitcoin, Ethereum och Litecoin och är kompatibel med upp till 75 kryptovalutor och nio stora börser som Binance, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Cryptopia, Huobi och Poloniex. En framträdande funktion i CryptoHopper är tillgängligheten av kostnadsfria handelsbotar, vilket gör att användare kan skapa och testa sina egna botar.

Den semi-automatiserade handelsboten eliminerar mänskliga känslor och tendenser och förlitar sig istället på tekniskt baserade algoritmer och programmerade handelsstrategier. Plattformen erbjuder en mängd handelsverktyg som backtesting för botar, sparbara mallar, trailing stops och anpassningsbara indikatorer. Den är användarvänlig med ett webbaserat gränssnitt som är lätt att navigera. Handelsboten kan ställas in för att handla automatiskt 24/7, och användare kan använda både algoritmisk och social handel.

Plattformen skryter också om exceptionell kundsupport, med ett supportteam som är lätt tillgängligt för att hantera eventuella problem som kan uppstå. Bra kundsupport är avgörande för vilken krypto handelsbot som helst, och CryptoHopper levererar på den här punkten.

Några av de främsta fördelarna med CryptoHopper inkluderar:

 • Brett utbud av verktyg
 • Intuitivt gränssnitt
 • Stor börs-/kryptokompatibilitet
 • Kundsupport

Bitsgap

Bitsgap är en kraftfull AI-krypto-tradingbot som erbjuder en rad olika funktioner på en bekväm plats. Med förmågan att ansluta alla dina utbyten på en plats ger den många fördelar, inklusive möjligheten att enkelt utföra strategier och köra avancerade botar över plattformar samtidigt.

Med Bitsgap kan du jämföra priser från olika digitala valutamarknader, handla och byta mellan utbyten, spåra dina investeringar och testa strategier genom en demokonto. Den är integrerad med 30 olika utbyten, inklusive topputbyten som Binance, Kraken och Bitfinex och erbjuder tillgång till över 10 000 kryptovalutahandelspar och olika tekniska indikatorer för att hjälpa dig att etablera dina strategier.

Bitsgaps intuitiva gränssnitt gör automatiserad handel tillgänglig för både nybörjare och proffs. En av de främsta funktionerna i handelsboten är dess förmåga att fördela dina investeringar proportionellt inom ditt valda intervall, vilket gör det möjligt för dig att göra små, frekventa vinster på varje marknadsrörelse. Ordrar utförs och nya order läggs när priset når det önskade intervallet.

Här är de främsta fördelarna med att använda Bitsgap:

 • Bitsgap Demokonto
 • Integration med 30 olika utbyten
 • Över 10 000 kryptovalutahandelspar
 • Proportionell investeringsfördelning

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

Krypto

Ingsai Bot Recension: En legitim handelslösning för 2023?

Om Ingsai Bot Ingsai Finance, ett amerikanskt finansiellt företag, specialiserar sig på...

Krypto

Ingsai Bot Review: En Legitim Handelslösning för 2023?

Ingsai Finance, ett amerikanskt finansiellt företag, specialiserar sig på högfrekvent och algoritmisk...

Krypto

Top 5 böcker för att lära sig om Blockchain

Blockchain-teknologi är en av de mest förändrande teknologierna i vår tid och...

Krypto

Robot handel med kryptovaluta – ett nytt investeringsalternativ

Med den ständigt växande digitala valutamarknaden, ökar också investerarnas intresse för handel...