Subscribe to our newsletter - info@jellywp.com
Home Chatgpt Här är de sju främsta företagen i världen som antagit GPT-4
Chatgpt

Här är de sju främsta företagen i världen som antagit GPT-4

GPT-4 är den senaste modellen för naturligt språkbehandling som utvecklats av OpenAI. Det är en transformer-baserad neural nätverk designad för att generera mänskligt liknande text. Modellen är tränad på en datamängd av miljarder ord och kan generera text som är realistisk och sammanhängande. Hittills har GPT-4 antagits av ett antal företag, inklusive Microsoft, Google, Facebook, Amazon och IBM. Dessa företag använder GPT-4 för att förbättra sina maskinöversättningssystem, chatbots och digitala assistenter. I den här artikeln tittar vi på de sju främsta företagen som har antagit GPT-4.

Be My Eyes

Be My Eyes: Denna service för synskadade använder nu GPT-4 och vision API för att besvara frågor som sträcker sig från enkla läsningar av text till mer intressanta sådana, som att välja en skjorta. För tillfället är detta den enda vision API-partnern, och enligt min åsikt är detta det perfekta valet. Det kan bokstavligen förändra människors liv. Be My Eyes är ett utmärkt exempel på hur AI kan användas för att göra en positiv inverkan på människors liv. Med hjälp av GPT-4 och vision API kan synskadade nu få tillgång till information och tjänster som tidigare inte var tillgängliga för dem, vilket kan förbättra deras livskvalitet avsevärt.

Stripe

Stripe använder GPT-4 för att analysera komplexa webbplatser och svara på dokumentationsfrågor. GPT-4 är en banbrytande språkmodell utvecklad av OpenAI som kan förstå naturligt språk och generera mänskligt liknande svar. Genom att använda GPT-4 kan Stripe ge precisa och hjälpsamma svar till sina användare, vilket förbättrar deras övergripande upplevelse av plattformen.

Morgan Stanley

Morgan Stanley interna tekniska support använder också GPT-4, men det är viktigt att mycket information extraheras från ostrukturerade dokument som inbäddnings-API:et letar efter, och GPT-4 svarar redan på dem. Detta innebär att GPT-4 visar sig vara ett värdefullt verktyg för att effektivisera interna tekniska supportprocesser på Morgan Stanley och har potential att förbättra effektiviteten och produktiviteten i hela organisationen. Det kommer dock att vara viktigt att fortsätta övervaka dess prestanda och anpassa dess användning vid behov för att säkerställa optimala resultat.

Khan Academy

Khan Academy ger dig en chattrobot som är utrustad med GPT-4, som kan svara på dina hemuppgiftsfrågor eller föreläsningar du tittar på. Dessutom kan den ge dig tips om hur du löser ett problem om du inte vet hur du ska närma dig det. Chattroboten är tillgänglig 24/7, vilket gör det bekvämt för elever att få hjälp när som helst de behöver det. Den spårar också din framsteg och föreslår personliga övningsuppgifter för att förbättra din förståelse för ämnet.

The Government of Iceland

Alla på Island talar engelska och det isländska språket håller långsamt på att dö ut. Dessutom är beskrivningen av samarbetet lite obegriplig, men i grunden vill de finjustera modellen så att den förstår isländska bättre, kan översätta från det och kan arbeta med det för NLP och NLU. Detta samarbete är avgörande för att bevara det isländska språket och se till att det fortsätter att vara en del av Islands kulturella arv. Det har också potential att förbättra kommunikationen och förståelsen mellan isländska talare och engelska talare, vilket kan ha positiva effekter på olika branscher som turism och affärer.

Duolingo

Duolingo använder GPT-4 för att förklara dina misstag för dig (med möjlighet att ställa frågor!) och spela rollen som en samtalspartner i vardagliga samtal, som att beställa kaffe. Exemplet med Duolingo är bra eftersom det är mycket nära det som människor behöver för att lära sig språk. Jag tror att språkmodeller under de närmaste 10 åren kommer att förändra skolor och undervisning mycket. Starkare än vad kursen gjorde, och kanske till och med starkare än vad den tryckta boken gjorde. Med integrationen av GPT-4 kommer Duolingo att kunna ge personlig feedback och anpassa sig till varje enskild användares inlärningsstil, vilket gör språkutbildning mer effektiv och effektiv. Denna teknik har potential att revolutionera språkutbildning genom att erbjuda en mer engagerande och interaktiv upplevelse för eleverna.

Salesforce

Salesforce kommer att använda GPT-4 för att driva sin nya digitala assistent, Einstein Assistant, som kommer att hjälpa användare med deras arbete. Assistenten kommer att vara tillgänglig i betalversionen av Salesforces chattapplikation. GPT-4 är en avancerad språkmodell som kan förstå naturligt språk och generera mänskligt liknande svar. Med integreringen av GPT-4 förväntas Einstein Assistant kunna ge mer exakta och personliga rekommendationer till användare.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

ChatgptKrypto

“ChatGPT” av AI-kvantitativ handel: Ingsai Crypto Trading Bot

Har du hört talas om ChatGPT? Denna fantastiska maskininlärningsmodell har tagit världen...

Chatgpt

Så här spenderar ChatGPT-4 $100 i kryptohandel

Artikeln beskriver hur en artificiell intelligensmodell, ChatGPT-4, skapad av OpenAI, spenderade 100...