Subscribe to our newsletter - info@jellywp.com
Home Chatgpt Så här spenderar ChatGPT-4 $100 i kryptohandel
Chatgpt

Så här spenderar ChatGPT-4 $100 i kryptohandel

Artikeln beskriver hur en artificiell intelligensmodell, ChatGPT-4, skapad av OpenAI, spenderade 100 USD på kryptohandeln och registrerade handelsprocessen och resultaten.

ChatGPT-4 är en ny typ av artificiell intelligensmodell som utformats av OpenAI och har en stark förmåga till naturlig språkbehandling och förståelse. I denna handel interagerade ChatGPT-4 med Krakens kryptohandelsplattformens API och utförde en serie handlingsoperationer. ChatGPT-4 använde en initial investering på 100 USD för handel och genomförde flera handelstransaktioner under fyra dagar.

Under handeln använde ChatGPT-4 olika strategier, inklusive marknadsorder, gränsorder och stopp-loss order. ChatGPT-4 valde flera olika kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Ethereum och Dogecoin. Under handelsprocessen följde ChatGPT-4 riskhanteringsprinciper och kontrollerade risken och investeringsproportionerna för varje transaktion.

Till slut genererade ChatGPT-4 en vinst på 4,14 USD eller 4,14% av den totala investeringen på 100 USD. Denna handelsprocess visar potentialen för artificiell intelligens i kryptohandeln och hur tekniken kan användas för att hantera risk och skapa lönsamhet på kryptomarknaderna.

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Articles

ChatgptKrypto

“ChatGPT” av AI-kvantitativ handel: Ingsai Crypto Trading Bot

Har du hört talas om ChatGPT? Denna fantastiska maskininlärningsmodell har tagit världen...

Chatgpt

Här är de sju främsta företagen i världen som antagit GPT-4

GPT-4 är den senaste modellen för naturligt språkbehandling som utvecklats av OpenAI....